Viimeaikaisia asiakkaita ovat muun muassa

Kaarinan Trimet Oy, GN Boats, Safire, X-Sec, Turku Trojans, RajuLive, Luohos Digital, RajuPaja, Roaming Oy, Rakennusvalmiste Oy Forssa, Kukkaleidit, Nordec Nautic

Esimerkkejä viime vuosien projekteista

Kaarinan Trimet

Yrityksen IT-palveluiden sekä verkkotopologian uudistaminen. Lisäksi rahoitusneuvonta sekä sivuston ulkoasun perinpohjainen uudistaminen ja toteutus. Julkaisu kesä 2020.

Kaarinan Trimet

Saunawise

Innovaatiohankkeen suunnittelu ja rahoitusneuvonta sekä projektijohtaminen yhteistyössä yrittäjän kanssa. Lisäksi ulkoasun perinpohjainen uudistaminen ja toteutus. Julkaisu kevät 2020.

Nordec Nautic

Turku Trojans

Turkulaista synergiaa! Trojans ja Luotone yhdistivät voimansa jotta Trojansin valtavat datamäärät saadaan pelastettua. Tuloksena uusi sivusto uusien palveluiden ja palvelimien kera. Julkaisu kevät 2020.

Nordec Nautic

Nordec Nautic

Uuden verkkoportaalin suunnitelu ja toteutus sekä prototyyppi innovaatiosta, joka nivoo asiakkaan, veneen sekä myyjän yhteen.

Nordec Nautic

Safire

Suunnittelimme ja toteutimme lämmittimien etäkäyttöä varten Android- ja iOS-pohjaiset sovellukset. Safiren koko ulkoasu ja sivusto uudistettiin myös perinpohjaisesti.

Referenssit Safire SF-Lämmitin Oy

Boarding Time

Sivusto rakennettiin uusiksi ja mahdollistettiin helppo ja intuitiivinen ylläpito. Lisäksi tietoturva määriteltiin vastaamaan nykypäivän standardeja.

Referenssit Boarding Time
Projektipäällikkö 2018, Koodia Suomesta ja BNI Turku Tigers liiketoimintakumppani