PALVELUT

Asiakaspalvelukokemuksesi tulee olemaan kuin tämä kuva – miellyttävä, rauhallinen ja kotimainen!

Innovaatiot

Paletistasi puuttuu jotain, muttet oikein tiedä että mitä?

Puramme liiketoimintasi atomeiksi ja innovoimme sinulle ratkaisuja, jotka tuottavat enemmän myyntiä ja parantavat käytettävyyttä!

Pohdimme yhdessä sinun kanssasi miten voimme joko parantaa asiakkaidesi asiakaskokemusta, helpottaa liiketoimintaasi tai rahoittaa uusi projekti. Parhaimmassa tapauksessa tähtäämme näihin kaikkiin! Ongelmia, ja etenkin niiden ratkaisuja, on joskus todella vaikea nähdä itse, sillä niille tulee nopeasti sokeaksi. Tähän ongelmaan me tarjoamme ratkaisua katsomalla asioita tuoreesta ja puolueettomasta näkökulmasta.

 

Prototyypit

Prototyyppien avulla pääset koeponnistamaan ideaasi nopeasti kehittyville markkinoille. Tällöin myös riskien ottaminen on turvallisempaa! Prototyypin valmistus on nopeaa ja edullista. Voit ajatella sitä "proof of concept" -tyyppisenä mallina.

Lopputuotteeksi viedyn sovelluskehityksen hintalappu voi olla etenkin monelle pienyrittäjälle kovin painava lasti. Tästä syystä idea jää toteuttamatta eikä yrittäjälle selviä, olisiko sovelluksen kehittäminen ollut yritystoiminnan kannalta järkevää vai ei. Nopeiden sovellusprototyyppien ansiosta pystyt helposti ja edullisesti kokeilemaan ideaasi.

Sovellusprotosta on helppoa jatkaa lopputuotteeksi myöhemmin!

Sovelluskehitys

Kehitämme mobiilisovelluksia Android- sekä iOS-käyttöjärjestelmille. Tuotamme koodia Suomesta!

Tämä on yleensä luonnollinen siirtymä sovellusprotosta lopputuotteeksi. Kun olet sovellusprotollamme kokeillut ideaasi ja todennut sen hyödylliseksi ja kannattavaksi, viemme mielellämme projektin täysimittaiseksi, julkaisuvalmiiksi sovellukseksi.

Sovellusideasta riippuen autamme asiakkaitamme hakemaan esimerkiksi BFT-tukirahaa, joka helpottaa yrittäjän arkea taloudellisesti.

Käyttäjäkokemus (UX)

Käyttäjäkokemus on kirsikka kakun päällä. Jos tuotteesi käytettävyys on hankala tai asiakas ei nopeasti tajua kuinka sitä käytetään, olet jo menettänyt pelin. Kukaan ei tahdo käyttää sovellusta tai verkkosivustoa, jota ei nopeasti ymmärrä tai joka latautuu hitaasti, taikka muuten käyttäytyy ennalta arvaamattomalla ja epäselvällä tavalla.

Käyttäjäkokemuksen testaamiseen tarvitaan tutkimusten mukaan vain viisi ihmistä. Pieni, mutta pippurinen toimistomme täyttää mainiosti tämän vaatimuksen.

Teemme puolestasi UX-testauksen tai suunnittelemme sen uudelleen!